Kamerarendszerek

A biztonsági kamerarendszer, azaz videó megfigyelő rendszer eredeti elnevezése jelzi a működési elvét: a zártláncú TV-rendszer kamerái a képet videojelekké alakítják át. A jelek zárt úton keresztül jutnak el a monitorig és a képrögzítőig, mely felvételeket természetesen csak az erre feljogosított személyek láthatják.

Az IP rendszerek számítógépes hálózaton át juttatják el a megfelelő helyre a képeket. A megfelelő helyen alkalmazva mindkettőnek lehet létjogosultsága, illetve érdemes odafigyelni a költségek optimalizálásra is.

riasztorendszer

A kamerarendszer a biztonságtechnikák olyan területe, ami a legnagyobb információforrást képes szolgáltatni. Ma már rengeteg helyen találkozhatunk velük, legyen az bevásárlóközpont, bank, repülőtér, de egyre gyakoribb kisebb üzletekben, és családi házakban is előszeretettel alkalmazzák a rendszert.

Üzleti célból a leggyakrabban lopáskárok csökkentése céljából használják, de nem ez az egyetlen hasznos funkció, amit el tud látni. Például gyártási folyamatok monitorozása közben jelentős károkat kerülhetünk el, ha azonnal észlelni tudjuk a nem szokványos eseményeket, és rögtön reagálunk rájuk.

A célunk az, hogy megvilágítsuk a videó megfigyelő rendszer felhasználási módjait, és általános fontosságát, felhasználási területeit. Fontos belátnunk, hogy egy ilyen rendszer beépítésével megóvhatjuk saját és munkavállalóink értékeit.

  • a HD felbontástól a 8 MP kamerákig minden megtalálható a palettán
  • irodaházak, repterek, múzeumok családiházak Lakások, irodák, üzletek, raktárak,
  • Mobiltelefonon, laptopon is bármikor elérhetőek, a világ szinte bármely pontjáról
 
ajanlatkeres

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és megnövelné háza és/vagy irodája biztonságát, az alábbi gombra kattintva felveheti velünk a kapcsolatot és mi felkeressük Önt a megadott elérhetőségeken.

Ajánlatot kérek

Elérhetőségeink

Elérhetőségünk

Címünk: 1162 Budapest, Diófa utca 54.
Telefonszám: +36 20 942 09 94
E-mail cím: info@xvedelem.hu

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel:

Busz A 144, 174 és 244-es autóbuszokkal, az Örs Vezér teréről kb. 10-15 percre, a Diófa utca megállóig.


Személygépjárművel:

Telephelyünk a Rákosi út felől könnyen megközelíthető, az utcában a parkolás ingyenes.

Üzenjen nekünk!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Kérjük, fogadja el az Adatvédelmi tájékoztatót