Forgóeszköz finanszírozás - készletek beszerzése, munkaerő költségek

 • A kedvezményezett neve: X Védelem Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
 • A projekt címe és célja: : Forgóeszköz finanszírozás - készletek beszerzése, munkaerő költségek
 • A projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/B
 • Visszatérítendő támogatás típusa: hitel
 • Visszatérítendő támogatás összege: 23 millió Ft
Image

Integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése az X Védelem Kft-nél

 • a kedvezményezett neve: X Védelem Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
 • projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01957
 • a vissza nem térítendő támogatás összege: 7 000 720 Forint
 • a visszatérítendő hitel összege: 8 750 900 Forint
 • a támogatás mértéke: 40%
 • a projekt befejezési dátuma: 2022.07.31

A projekt tartalmának bemutatása:

Az X Védelem Kft. 2010-ben alakult meg, melynek jelenleg is az alapító, Tápai Attila Béla a tulajdonosa. A vállalkozás gyengeáramú rendszerek telepítésével, karbantartásával, javításával foglalkozik.

A projekt megvalósítása során a cég egy FRIK ERP rendszert vezet be, amely nagymértékben megkönnyíti az itt dolgozók mindennapi munkáját.

A rendszer egy moduláris, nagy teherbírású rendszer. A felhasználói felület modern, könnyen kezelhető, gyors és dinamikus, kompatibilis a legelterjedtebb web böngésző típusokkal.
A program moduljai: Vállalati CRM és értékesítés.

A rendszer olyan keretrendszert szolgáltat, amelynek képességei önmagukban is használhatók, de a funkciók könnyedén kiegészíthetők, kiterjeszthetők egyedi komponensekkel. A rendszert dinamikusan lehet paraméterezni. A későbbiek során az adminisztrátorok a programkód változtatása nélkül módosíthatnak, így a bővítés lehetősége mind teljesítmény, mind funkcionális téren nyitott.

Célunk, hogy a vállalaton belül javítsunk munkafolyamatainkon és hatékonyságunkon a különféle területeken belül.

A vállalat szeretne nagyobb hangsúlyt fektetni a humán erőforrások menedzsmentjére és a bérszámfejtésre is. Egyedi felhasználó kezelés és a testreszabásnak a lehetősége biztosítja a rendszerben a kollégák munkafolyamatainak a rögzítését és annak a nyomon követését. A megvalósuló projektnek köszönhetően teljes képet kaphatunk az elvégzett munkák pontos folyamatáról.

Kontrolling és döntéstámogatás: A döntéstámogató rendszer a project szemléletet követve segíthet a vállalati célok megvalósításában.  Nyilvántartja a projekt pénzmozgásait és a különféle források felhasználását, ezen kívül kapcsolódik a CRM adataihoz is.

Beszerzési, logisztikai terület: A rendszer lehetővé teszi a beszerzési források menedzselését. Ezek adatlapja rögzíthető, a beszerzési forrásokra szűrve listázhatók a beszerzések. Segíti a kimenő termékek nyomon követését, telephelyek és vásárlók között.

A rendszernek van online része, azaz cégbemutató és tudásmenedzsment portálja. A weblap a CRM rendszer tudását teljes mértékben meg tudja jeleníteni. 

A rendszer integrált workflow komponenssel biztosít a kiválasztott üzleti folyamatoknak megfelelő, dokumentált, szabványosított végrehajtást. Emellett az általános ügyintézés támogatását is elősegíti. A rendszer bevezetésének köszönhetően a folyamatirányítással kapcsolatos követelményeket megfelelően lehet specifikálni.

Mindezen felül a rendszer támogatja valamennyi szervezeti egységnek iratkezeléssel kapcsolatos napi munkavégzését, vállalati szinten egységes iratkezelési folyamat mentén lehet a feladatokat végrehajtani. A rendszer lehetővé teszi az iratok, dokumentumok elektronikus tárolását, nyilvántartását és kezelését, valamint az ezekhez kapcsolódó elektronikus ügyintézést is.

Összegezve tehát, a megvalósítás során bevezetésre kerülő rendszer kiváló lehetőséget biztosít a vállalat számára a mindennapi munkafolyamatok megkönnyítésére a munkavállalók, alkalmazottak számára.

Image

Elérhetőségeink

Elérhetőségünk

Címünk: 1162 Budapest, Diófa utca 54.
Telefonszám: +36 20 942 09 94
E-mail cím: info@xvedelem.hu

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel:

Busz A 144, 174 és 244-es autóbuszokkal, az Örs Vezér teréről kb. 10-15 percre, a Diófa utca megállóig.


Személygépjárművel:

Telephelyünk a Rákosi út felől könnyen megközelíthető, az utcában a parkolás ingyenes.

Üzenjen nekünk!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Kérjük, fogadja el az Adatvédelmi tájékoztatót